Groninger Stuc-handel

U bent als stukadoor in Noord-Nederland aangewezen op een zeer beperkt aantal bedrijven waar u uw materialen kunt kopen. En daarom is er de Groninger Stuc-handel. Een onderscheidend concept waar u zich als stukadoor helemaal in thuis zult voelen. De Groninger Stuc-handel richt zich helemaal en alleen op stukadoors. En dat zult u aan alles merken. De Groninger Stuc-handel is onderscheidend, zowel in prijs als in service. Wij begrijpen wat stukadoors bezig houdt en hoe er door u wordt gewerkt. Daarom zijn we bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag al om 06.00 uur open.

Want sommige stukadoors willen gewoon lekker op tijd beginnen. En dan moet u dus ook op tijd uw materialen kunnen halen.

Koffie:

Uit ervaring weten wij dat stukadoors elkaar graag ontmoeten. Even bijkletsen onder het genot van een bak koffie, eventueel met een broodje. Bij de Groninger Stuc-handel kan dat. Want de de Groninger Stuc-handel moet naast een groothandel ook een ontmoetingsplek zijn. Een plek waar u uw collega’s kunt ontmoeten. En bij de Groninger Stuc-handel is de koffie (natuurlijk) gratis.